Durant els divendres del mes de juliol, la plaça del Mercat acollirà diferents activitats per tal de fer més refrescant el mes de juliol. Aquestes activitats estan organitzades per Cultura i Joventut de l’Ajuntament amb la col·laboració d’Artístic, La Xispa, Endinsa’t i Anoia Country.

Aquest divendres 8 de juliol a partir de les 22 h, és nit d’òpera: La Bohème de Puccini. Una oportunitat única per a gaudir d’una de les òperes més representades del món, com si fóssim espectadors del Gran Teatre del Liceu, gràcies a la instal·lació d’una pantalla gegant a la plaça del Mercat. La funció començarà a les 22 hores.

Aquesta activitat s’emmarca en el programa Liceu a la Fresca la finalitat del qual és expandir i difondre l’activitat operística i musical del Gran Teatre del Liceu per tot el territori. L’èxit de participació de la passada edició de Liceu a la Fresca, on 13 localitats van retransmetre La Traviata a través de pantalles gegants, va convertir aquesta iniciativa en una de les activitats més populars entre la ciutadania.


La resta de propostes dels ‘Divendres a la plaça’


Pel que fa al divendres dia 15 de juliol, Artístic organitza una exhibició de zumba i una coreografia de Hip-Hop. Serà de 19:30 h fins a 21:30 h.

El 22 de juliol, de 18 a 20 h, Endinsa’t farà jocs d’aigua. Si hi voleu participar només cal portar xancletes i un polvoritzador o qualsevol altre estri per tirar aigua que no siguin pistoles ni altres objectes bèl·lics.

I el 29 de juliol, de 19 a 21 h, Anoia Country ha programat una exhibició i trobada de Country.


Aquestes propostes són gratuïtes i obertes a tothom.


Liceu a la fresca V02