ACCÉS LLIURE AL PUNT ÒMNIA

De dilluns a dimecres de 18h a 19:30 h i els dijous i divendres de 14:30h a 19:30 h. El Punt Òmnia estarà disponible per accedir-hi lliure i gratuïtament per a realitzar treballs escolars i universitaris, per fer tràmits o navegar per internet, entre d’altres possibilitats.

 Punt Òmnia

ESPAI DE JOCS DE TAULA

De dilluns a divendres de 16:30 a 19:30 hores

Si t’agrada jugar amb els teus amics a jocs de taula pots venir al Centre Cívic a jugar-hi! Hi tenim molts jocs: Tabú, Cranium, Party% Co, Monopoly, Trivial, Risk, etc. També pots portar-te el que tu vulguis per jugar.

Pots venir a jugar gratuïtament.

CLUB DE CARTES MÀGIC

Tots els divendres de 17 a 19:30 hores

Si t’agrada jugar a Cartes Màgic i vols reunir-te amb els teus amics o conèixer altres persones que hi juguen, pots venir al Centre Cívic a jugar-hi!

Posem una sala a la vostra disposició de forma gratuïta.

PUNT D’INFORMACIÓ JUVENIL

Dijous i divendres a la tarda

El punt d’Informació Juvenil, està obert els dijous i divendres a la tarda, de 15h a 19h, per resoldre els teus dubtes i ajudar-te a cercar la informació que necessites sobre estudis, treball, sexualitat, drogues, viatges, cultura, oci, esports, associacionisme, cooperació, etc. Sempre que ho necessitis, vine i no et quedis amb dubtes! T’ajudarem a trobar la informació adequada a les teves necessitats, preocupacions, etc.